SENIORITEPSILÄISET RY


ONNITTELUT FUTAAJILLE
Senioritepsiläiset ry onnittelee TPS:n jalkapallon edustusjoukkuetta hienosta kauden lopetuksesta ja
paluusta Veikkausliigaan, jossa Turun Palloseuran värien pitääkin näkyä.

ENNEN JÄÄKIEKON KOTIOTTELUJA
Senioritepsiläiset voivat kokoontua POP kokoustilassa.

TPS-LOUNAS Gatorade Centerissä palvelee jälleen kesätauon jälkeen klo 11 - 14. Viikoittaisen ruokalistan ja hinnaston saat selville linkistä lounaslista.

 

 ILOA JA KANNUSTUSTA FUTISJUNIOREILLE PÄÄTÖSRISTEILYLLÄ
Perinteiseksi muodostunutta kauden päätöstä vietettiin taas Saaristomerellä 13.10. 
Yli 600 osanottajan joukko sai nauttia Juniorijalkapallon palkintosateesta ja Tallink Siljan laadukkaasta lounaasta ja laivaympäristöstä ohjelmineen.
Seniorit olivat taas mukana palkitsemassa, jalkamalla kahdeksan "stipendiä" tyttö- ja poikapelaajille, jonka lisäksi naisjaosto palkitsi kaksi "fiksua" pelaajaa lahjoituksillaan.
Seniorien palkinnot luovuttaneet Auli ja Tapio Harittu kiittävät innostavasta ja iloperäisestä matkasta TPS juniorijalkapalloa ja sen mahdollistanutta Tallink Siljan väkeä!

juniorit 2019 nettikuva.jpg


VALOKUVAKERÄYS
 
Kannustamme kaikkia Turun Palloseuran toiminnassa nyt tai aikaisemmin mukana olleita vilkaisemaan arkistoihinsa, saadaksemme lisämateriaalia ja liittääksemme näin myös Sinut ja toimintaympäristösi kuvina jo ennestään laajaan valikoimaan, eli kertomaan lisää eri toiminnoistamme, vuodesta 1922 tähän päivään asti.

TEE NÄIN: 
1. Valitse kuva tai vaikka lehtileike arkistoistasi.
2. Ota mahdollisimman laadukas digikuva esim. kännykkäkameralla

3. Tarkista ottamasi kuva ja lisää viestiin mahdolliset tunnistetiedot sekä oma nimesi ja lähetä se  sähköpostilla senioritepsilaiset@gmail.com
                        
Alkuperäinen materiaali jää siis Sinulle ja hoidamme kuviesi muokkauksen loppukäyttöä varten. Käytämme kuvia 100v juhlaan liittyviin tarkoituksiin, jonka näin hyväksyt samalla. Ota tarvittaessa yhteyttä keräilyä valvovaan Jyrki Aaltoseen jyrki.aaltonen@dnainternet.net 

TPS 100v toimikunta