SENIORITEPSILÄISET RY

Ajankohtaista

 

RAUMALLE OTTELUUN LUKKO - TPS

Matkan järjestää Tepsiläiset la 29.12. Mukana HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen. Katso lisätiedot

LIIKUNTAA SENIOREILLEMME JA VÄHÄN MUILLEKIN 

Nyt on mahdollisuus senioreillemme ja vähän muillekin valita terveellistä liikuntaa syksyisissä metsissä! Ota kaveri mukaan!

Lisätiedot tästä 

TPS-KULTAMERKKILÄISTEN MIESTEN JÄÄKIEKKO-OTTELUIDEN LIPUT

  1. Muutamat kultamerkkiläiset saavat kausikortin HC:n hallituksen antamien kriteerien ja ohjeiden perusteella. Näiden on haettava kultamerkkikortilla kausikorttinsa HC:n toimistosta. Toimisto palvelee arkisin klo 09 – 15. Kausikortti on henkilökohtainen.
  2. Muut kultamerkkiläiset saavat kultamerkkikortilla lipun ennen ottelua lipputoimistosta paikasta ”Varatut liput”. Lipunmyynti päättyy toisen erätauon päättyessä. Katsomo on B 2. Hakua ei voi tehdä ennakolta HC:n toimistosta.
  3. Loppupeleihin kultamerkkikortilla saa ennen ottelua lipun säälipleijareihin ja neljännesfinaaleihin lipputoimistosta paikasta ”Varatut liput”. Semifinaaleissa ja finaaleissa kultamerkkikortti ei käy. Järjestäjä on SM-liiga.

MIESTEN JÄÄKIEKON JÄSENETUPELIT

Senioritepsiläisten voimassa olevalla jäsenkortilla lipun saa ennen ottelua
lipputoimistosta paikasta ” Varatut liput”. Lipunmyynti päättyy toisen erätauon
päättyessä. Hakua ei voi tehdä ennakolta HC:n toimistosta.


pe 29.09.2018 Pelataan perinteinen TPS Golf Aura Golfissa. TERVETULOA!

GOLFKUTSU_28092018.pdf

 

TPS-lounas Gatorade Centerillä arkisin klo 11-14 Senioritepsiläisten jäsenkortilla 9,50 €.

 

R.I.P Mauno Nurmi 1936 - 2018

Mauno Nurmi airueet.jpegMauno Nurmi airueet.jpegMauno Nurmi pelasi Turun Palloseuran jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueissa vuodesta 1954 alkaen yhteensä 726 ottelua, joista 404 jalkapallossa ja 322 jääkiekossa. Hän ehti uransa aikana saavuttaa molemmissa lajeissa Suomen Mestaruuksia ja mitalisijoja, edustaen myos Suomea Jalkapallo-maajoukkueissa 13 ja jääkiekkoilussa 55 kertaa. Mauno Nurmi oli edustamassa Suomea MM- kisoissa neljä kertaa, saavuttaen mm. vuonna 1962 Colorado Springsin kisoissa EM-hopeaa. Mauno Nurmi on saanut jääkiekkoleijona n:o 40 tunnustuksen ja Turun Palloseuran korkeimman huomionosoituksen.

Pelikaverit ja koko TPS osoittavat kunnioituksensa "Mutka-Manun" peliuralle ja ottavat osaa omaisten ja ystävien suruun. Lähiomaisista Maunoa jäivät suremaan puolison lisäksi tytär ja poika perheineen.