HUOM! Jäsenillä mahdollisuus kahvitarjoiluun ennen liigaotteluita entisen käytännön mukaisesti jossain Business Clubin läheisessä kabinetissa.

NYT VOIT TUKEA TURUN PALLOSEURAN SÄÄTIÖN TÄRKEÄÄ TYÖTÄ.
Turun Palloseuran Säätiön rahankeräyksen tuotoilla kehitetään ja tuetaan nuorten harrastusmahdollisuuksia. Voit lahjoittaa suoralla tilisiirrolla tai MobilePayn kautta. Mikäli haluat kohdistaa tukesi esimerkiksi juniorijalkapallolle, niin lisää MobilePayn kommenttikenttään maininta “juniorijalkapallo”. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.
Rahankeräyksen järjestää Turun Palloseuran Säätiö sr (Kärsämäentie 35, c/o TPS Salibandy ry, 20360 Turku).

HUOM! HUOM! Markku JokisipilänHeikki Möttösen ja Jussi Leppäsyrjän kirjoittama TPS:n satavuotisjuhlahistoriikki Mustavalkoinen vuosisata – Turun Palloseura 1922–2022 kertoo ainutlaatuisen sadan vuoden mittaisen tarinan siitä, kuinka turkulaisen kaveriporukan harrastuskerho kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä urheiluseuroista.

Historiikkia myydään TPS-jalkapallon kotiotteluissa, Turun alueen Prismoissa sekä Kansallisissa kirjakaupoissa. Kirjan hinta on 35 euroa. Kirjan myyntituotot menevät TPS:n ja sen juniorityön tukemiseen. Kirjan voi hankkia myös  Senioritepsiläisten kautta ottamalla yhteyttä Jyrkiin (050 4329143 tai s-posti jyrki.aaltonen@dnainternet.net).

Jos et saa jäsenkirjettä, niin varmista, että yhdistyksellä on toimiva sähköpostiosoite tiedossa. Mahdolliset muutokset voit lähettää Haralle (tapio.harittu@gmail.com).