SENIORITEPSILÄISET RY

Ajankohtaista

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti TPS:n Veikkausliigan kotiotteluita ei pääse TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla katsomaan poikkeustilan aikana, vaan niihin on ennakkoon hankittava pääsylippu FC TPS Turku Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Stadionilla ei pelipäivänä ole lipunmyyntiä.

 

TPS-LOUNAS Gatorade Centerissä on siirtynyt ennen aikaiselle kesätauolle ja palannee taas   syksyllä. Tilanne selviää silloin linkistä lounaslista.

  

VALOKUVAKERÄYS 
Kannustamme kaikkia Turun Palloseuran toiminnassa nyt tai aikaisemmin mukana olleita vilkaisemaan arkistoihinsa, saadaksemme lisämateriaalia ja liittääksemme näin myös Sinut ja toimintaympäristösi kuvina jo ennestään laajaan valikoimaan, eli kertomaan lisää eri toiminnoistamme, vuodesta 1922 tähän päivään asti.

TEE NÄIN: 
1. Valitse kuva tai vaikka lehtileike arkistoistasi.
2. Ota mahdollisimman laadukas digikuva esim. kännykkäkameralla

3. Tarkista ottamasi kuva ja lisää viestiin mahdolliset tunnistetiedot sekä oma nimesi ja lähetä se  sähköpostilla senioritepsilaiset@gmail.com
                        
Alkuperäinen materiaali jää siis Sinulle ja hoidamme kuviesi muokkauksen loppukäyttöä varten. Käytämme kuvia 100v juhlaan liittyviin tarkoituksiin, jonka näin hyväksyt samalla. Ota tarvittaessa yhteyttä keräilyä valvovaan Jyrki Aaltoseen jyrki.aaltonen@dnainternet.net 

TPS 100v toimikunta